shopping-bag 0
Ποσότητα : 0
Σύνολο (χωρίς ΦΠΑ) : 0,00
Καλάθι Ταμείο

Προσωπικά Δεδομένα

1. ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Η προστασία της ιδιωτικότητας, των προσωπικών πληροφοριών και δεδομένων όλων όσοι επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας αποτελεί προτεραιότητά μας ώστε να απολαμβάνετε όλες μας τις υπηρεσίες με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Στα πλαίσια αυτής της διαρκούς προσπάθειας, αμέσως παρακάτω θα σας εξηγήσουμε τη φύση και τον τρόπο επεξεργασίας των δεδομένων που χειριζόμαστε καθώς και τα δικαιώματά σας σε αυτό, ώστε στη συνέχεια, να μπορέσετε να κάνετε χρήση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Τα προσωπικά δεδομένα είναι κάθε πληροφορία που αναφέρεται σε εσάς τα φυσικά πρόσωπα που κάνετε χρήση του παρόντος ιστότοπου και μπορεί να οδηγήσει στην γνώση ή εξακρίβωση της ταυτότητάς σας. Ενδεικτικά τέτοιες πληροφορίες είναι το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, το τηλέφωνό σας κλπ. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων είναι κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως η συλλογή, η καταχώριση ή οργάνωση η διάρθρωση, η αποθήκευση η προσαρμογή, η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών η χρήση η κοινολόγηση με διαβίβαση η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης η συσχέτιση, ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή (άρθρα 4 παρ. 1&2 Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων).
Τα προσωπικά δεδομένα που έχουν συλλεχθεί δεν αφορούν σε καμία περίπτωση ειδικές κατηγορίες δεδομένων όπως αυτές εξειδικεύονται από την Ευρωπαϊκή και Εθνική νομοθεσία και συγκεκριμένα δεδομένα που αφορούν την φυλετική ή εθνική καταγωγή, τα πολιτικά φρονήματα, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις ή τη συμμετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση καθώς και γενετικά, βιομετρικά δεδομένα, δεδομένα που α-φορούν την υγεία ή τη σεξουαλική συμπεριφορά του υποκειμένου ή τον γενετήσιο προσανατολισμό. Τα προσωπικά δεδομένα που έχουν συλλεχθεί δεν αφορούν σε ποινικές καταδίκες, αδικήματα ή σχετικά μέτρα ασφαλείας.

Ειδικότερα :

 1. Κατά την έκδοση εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να συλλεχθούν τα ακόλουθα δεδομένα για εσάς :
  *Όνομα
  *Επίθετο
  *Πατρώνυμο
  *Ημερομηνία γέννησης
  * Στοιχεία επικοινωνίας (email , τηλέφωνο, διεύθυνση αλληλογραφίας)
  * ΑΦΜ
  *ΔΟΥ
  *ΑΜΚΑ
  *Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.
 2. Κατά την έκδοση απλών εισιτηρίων μπορούν να συλλεχθούν τα ακόλουθα δεδομένα για εσάς:
  * Όνομα
  * Επίθετο
  * ΑΜΚΑ
 3. Όταν εισέρχεσθε στον χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων μπορούν να συλλεχθούν τα ακόλουθα δεδομένα για εσάς:
  * Φωτογραφικό υλικό μέσω της λήψης πλάνων του αγώνα με σκοπό την προώθηση της εικόνας της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ.
  *Υλικό από βιντεοσκόπηση .
 4. Κατά την εγγραφή ,σύνδεση και παραγγελία.
  Όταν είστε έτοιμοι να παραγγείλετε ένα προϊόν ή μία υπηρεσία από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, καλείστε να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά πεδία στα οποία υπάρχουν υποχρεωτικά και προαιρετικά πεδία εγγραφής πληροφοριών. Από τα υποχρεωτικά πεδία συλλέγονται οι αναγκαίες πληροφορίες για την ολοκλήρωση και παράδοση της παραγγελίας στις οποίες αναγκαστικά περιλαμβάνονται, το ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση για την παράδοση και την τιμολόγηση, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τη μέθοδο πληρωμής που εσείς έχετε επιλέξει.
 5. Εκτός από τα παραπάνω αναφερόμενα προσωπικά δεδομένα όπως π.χ. το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό τηλεφώνου, κατά την διάρκεια επίσκεψης στην ιστοσελίδα μας, περαιτέρω δεδομένα συλλέγονται αυτόματα για τεχνικούς λόγους, όπως η διεύθυνση IP, την οποία διαθέτει ο πάροχος πρόσβασης στο διαδίκτυο στον υπολογιστή σας για τη σύνδεση με το διαδίκτυο, ή πληροφορίες σχετικά με την ιστοσελίδα από την οποία επισκεφθήκατε το «Site» μας, ή σε σχέση με το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο που χρησιμοποιείται από εσάς (τεχνικές πληροφορίες). Αυτές οι τεχνικές πληροφορίες μπορούν, σε μεμονωμένες περιπτώσεις, να συνιστούν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα. Κατά γενικό κανόνα, χρησιμοποιούμε τεχνικά στοιχεία, ωστόσο, μόνο στο βαθμό που αυτό είναι αναγκαίο για τεχνικούς λόγους, για τη λειτουργία και την προστασία της ιστοσελίδας μας ενάντια στις επιθέσεις και την κατάχρηση, καθώς και σε ψευδώνυμη ή ανώνυμη μορφή για στατιστικούς σκοπούς.
 6. Πώς χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα. Συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, ιδίως όταν επισκέπτεσθε το «Site» μας, κατά την εγγραφή σας, κάθε φορά που συνδέεστε σε έναν υπάρχοντα λογαριασμό πελάτη, ή όταν παραγγέλνετε προϊόντα. Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας δεσμευόμενοι πάντα από την Ευρωπαϊκή και Εθνική νομοθεσία και από την παρούσα πολιτική απορρήτου. Σε πολλές περιπτώσεις, τα προσωπικά σας δεδομένα χρησιμοποιούνται κατόπιν ανωνυμοποίησης ή ψευδονυμοποίησής τους προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος τυχόν διαρροής τους.

2. ΠΗΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ:
Τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται κυρίως:
α) Από εσάς
β) Αυτόματα
Α) Από επίσκεψη στο site
Αρχεία καταγραφής :
Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του «Site» μας, τα ακόλουθα στοιχεία, κατά κανόνα, θα αποθηκεύονται για τεχνικούς λόγους στα λεγόμενα αρχεία καταγραφής:
Η διεύθυνση IP (διεύθυνση πρωτοκόλλου Διαδικτύου) του υπολογιστή πρόσβασης
Η ιστοσελίδα από την οποία μας επισκέπτεσθε (σύσταση)
Οι ιστοσελίδες μας που επισκέπτεσθε
Η ημερομηνία και η διάρκεια της επίσκεψης
Ο τύπος προγράμματος περιήγησης και ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης
Το λειτουργικό σύστημα

3. ΣΚΟΠΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ:
Ο ιστότοπος δύναται να επεξεργαστεί νόμιμα τα προσωπικά δεδομένα σας για τους παρακάτω σκοπούς:
α) Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εκτέλεση των συμβατικών υποχρεώσεων της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ».
β) Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την συμμόρφωση της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ» με τις έννομες υποχρεώσεις της «ΠΑΕ».
γ) Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εξυπηρέτηση των εννόμων συμφερόντων της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ».
δ) Για λόγους Δημοσίου Συμφέροντος (εφόσον δίνουμε υλικό από τις κάμερες στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ).
ε) Για διαχείριση κινδύνων της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ» για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών της που πηγάζουν από την Αθλητική Νομοθεσία.
στ) Για την προστασία της περιουσίας της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ», την προάσπιση ασφάλειας της και την διεκδίκηση δικαστικών αξιώσεων έναντι τρίτων για ζημίες στην περιουσία της.
ζ) Διαχείριση του ιστότοπου και των συνδεόμενων εφαρμογών και δραστηριοτήτων.
η) Για την αποστολή προϊόντων που έχουν αγοραστεί μέσω του ιστότοπου ή συνδεόμενων εφαρμογών.
ι) Για την ενεργοποίηση της δυνατότητας χρήσης των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσω του ιστότοπου.
κ) Για την εξατομίκευση για τον χρήστη του ιστότοπου.
λ) Για την προώθηση λογαριασμών, τιμολογίων κλπ. για να εισπραχθούν από τον ιστότοπο πληρωμές από τον χρήστη.
μ) Για την αποστολή σε εσάς εμπορικών, προωθητικών ενημερώσεων από υφιστάμενους ή μελλοντικούς χορηγούς και επίσημους συνεργάτες της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ», ενημερώσεις για νέα και ειδήσεις της Ομάδας, κληρώσεις, διαγωνισμούς, Ακαδημίες, AEKSHOP, εφόσον έχετε ρητά συγκατατεθεί για το σκοπό αυτό.
ν) Για την αποστολή σε εσάς ενημερωτικών δελτίων, ειδοποιήσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εφόσον το έχετε ρητά παρέχει την συγκατάθεσή σας.
ξ) Για να διατηρείται ο ιστότοπος και οι εφαρμογές ασφαλείς.
ο) Για να διαχειρίζεται ερωτήματα κ.λπ. χρηστών.
π) Για να επαληθεύεται η συμμόρφωση με τους όρους και τις προϋποθέσεις της χρήσης του ιστότοπου.
Χωρίς την προηγούμενη ρητή συγκατάθεσή του χρήστη, ο ιστότοπος δεν θα διαθέσει τα προσωπικά του στοιχεία σε κανένα τρίτο μέρος για σκοπούς εμπορικής προώθησης του ιδίου ή οποιουδήποτε άλλου τρίτου μέρους. Με την εγγραφή σας στο Νewsletter , αποδέχεσθε να λαμβάνετε ενημέρωση για σημαντικά νέα και ενημερώσεις της Ομάδας μας, προσφορές, εμπορικές προωθητικές ενέργειες και συνέργειες με υφιστάμενους και μελλοντικούς χορηγούς και επίσημους συνεργάτες, δώρα, κληρώσεις, διαγωνισμούς , εκδηλώσεις της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, της Ακαδημίας μας και του ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ SHOP.

4. ΔΙΟΡΘΩΣΗ ‘Η ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Ο «ιστότοπος» δίνει το δικαίωμα στους χρήστες να διαγράψουν τα προσωπικά τους δεδομένα, να διορθώσουν ή και ενημερώσουν τα προσωπικά τους δεδομένα ή και να ανακαλέσουν την εγγραφή τους ή τη συγκατάθεσή τους ανά πάσα στιγμή, στέλνοντας σχετικό έγγραφο αίτημα μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος ή μέσω αποστολής φαξ στον «ιστότοπο».
Διευκρινίζεται ότι, σε περίπτωση που διατηρείτε προσωπικό λογαριασμό στο www.panachaikifc.gr, έχετε δικαίωμα να τον διαγράψετε ανά πάσα στιγμή υπό τις προϋποθέσεις διατήρησης προσωπικών δεδομένων με βάση την πολιτική της Εταιρίας μας όπως ορίζεται στον υπ’ αριθμόν 27 Όρο του παρόντος.

5. ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Η «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ» δεν θα προβεί σε πώληση, ενοικίαση ή καθοιονδήποτε τρόπο δημοσίευση ή και κοινοποίηση των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών /χρηστών μελών του «ιστότοπου» σε κανένα τρίτο φορέα, παρά μόνον εάν :
Είχε την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση των επισκεπτών/χρηστών για την διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων τους.
Η διαβίβαση των προσωπικών δεδομένων προς νομικά ή φυσικά πρόσωπα που συνεργάζονται με τον «ιστότοπο» καθίσταται αναγκαία για την υλοποίηση των επιθυμιών ή και παραγγελιών των χρηστών και στο βαθμό που είναι ευλόγως απαραίτητο για τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική.
Επιτάσσεται λόγω συμμόρφωσης με τις σχετικές διατάξεις του νόμου και τις αρμόδιες και μόνον αρχές.
Ο «ιστότοπος» δύναται να αποκαλύψει τις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών:
α) Στο βαθμό που είναι υποχρεωμένος από τον νόμο.
β) λόγω υφιστάμενης ή ενδεχόμενης νομικής διαδικασίας.
γ) για την άσκηση νόμιμων αξιώσεων και για την προστασία των δικαιωμάτων του.
ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΣΕ ΠΑΡΟΧΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.
Προκειμένου να λειτουργήσει το «Site» και να ολοκληρωθούν οι παραγγελίες σας συνεργαζόμαστε με διάφορες εταιρείες όπως π.χ. κεντρικές υπηρεσίες πληροφορικής, εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων, τραπεζικές εταιρείες, μεταφορικές στις οποίες διαβιβάζουμε τα απαραίτητα στοιχεία για την εκτέλεση των συμβάσεων μας. Κάποιες από αυτές τις εταιρείες συνεργάζονται με εμάς ως εξωτερικοί συνεργάτες επεξεργασίας δεδομένων, και ως εκ τούτου χρησιμοποιούν τα δεδομένα που παρέχονται μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Ως εκ τούτου, έχουμε συνάψει συμφωνίες με αυτές τις εταιρείες αναφερόμενοι στη λήψη μέτρων ασφαλείας και στην παρακολούθηση των μέτρων αυτών σε τακτική βάση. Στις ως άνω συνεργαζόμενες με εμάς εταιρείες διαβιβάζουμε τα απολύτως αναγκαία προσωπικά δεδομένα των πελατών μας προκειμένου να είναι εφικτή η μεταξύ μας σύμβαση πώλησης προϊόντων ή παροχής υπηρεσιών. H εν λόγω διαβίβαση γίνεται πάντα με απόλυτη ασφάλεια και στα πλαίσια των προβλεπόμενων ενεργειών του Ευρωπαϊκού και Εθνικού δικαίου. Επιπλέον με τις ως άνω τρίτες εταιρείες έχουμε υπογράψει συμβάσεις τήρησης της προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

6. ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Οι πληροφορίες που συλλέγει ο ιστότοπος δεν θα υποστούν επεξεργασία ούτε θα μεταφερθούν ή διαβιβασθούν σε οποιαδήποτε τρίτη χώρα που δεν εφαρμόζει νόμους προστασίας προσωπικών δεδομένων.

7. ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
H «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ» δύναται να τηρεί τα προσωπικά σας δεδομένα για την διάρκεια μίας αγωνιστικής περιόδου για εμπορικές, προωθητικές ενέργειες της, των χορηγών και επισήμων συνεργατών της, ενημερώσεις, εκδηλώσεις, νέα και ειδήσεις της Ομάδας, κληρώσεις, διαγωνισμούς και όπως η αγωνιστική περίοδος καθορίζεται από τις επίσημες αρμόδιες αθλητικές αρχές.
Kατ‘ εξαίρεση από τα παραπάνω, θα διατηρούμε προσωπικές πληροφορίες και έγγραφα που περιλαμβάνουν προσωπικά δεδομένα για χρονικό διάστημα από ένα (1) έτος μέχρι είκοσι (20) έτη, ανάλογα με τους παρακάτω σκοπούς και για όσο προβλέπεται εκ του νόμου
– Για τις νόμιμες υποχρεώσεις μας , υποχρεώσεις μας εκ του νόμου προς φορολογικές αρχές, αρχές κοινωνικής ασφάλισης και λοιπούς άλλους φορείς.
– Για την προστασία έννομου συμφέροντος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ και την θεμελίωση και άσκηση νόμιμων δικαιωμάτων μας.
– Για την άσκηση νόμιμων διαδικασιών και αξιώσεών μας, εξωδίκων και δικαστικών, υφιστάμενων και ενδεχόμενων μελλοντικών.

8. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Ο ιστότοπος λαμβάνει κάθε οργανωτικό και τεχνολογικό μέτρο προφύλαξης και μέτρα ασφάλειας για να εμποδίσει την απώλεια, αλλοίωση ή αθέμιτη χρήση των προσωπικών δεδομένων και η διαδικασία επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων από την «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ» διεξάγεται αποκλειστικά και μόνον από εντεταλμένο για αυτόν σκοπό προσωπικό της ΠΑΕ.

9. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΧΡΗΣΤΩΝ 
Ο χρήστης μπορεί να ζητήσει από τον ιστότοπο να του παρέχει οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες που τον αφορούν, με την επίδειξη των κατάλληλων αποδεικτικών στοιχείων για την ταυτότητά του.
Ο χρήστης μπορεί να ζητήσει οποτεδήποτε από τον ιστότοπο να μην επεξεργάζεται τα στοιχεία του για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς.
Σας ενημερώνουμε ότι έχετε δικαίωμα :
*Πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής των δεδομένων σας.
Μπορείτε να αιτηθείτε ανά πάσα στιγμή να ενημερωθείτε σχετικά με προσωπικά δεδομένα σας που η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ τηρεί για εσάς και να ζητήσετε την τροποποίηση, διόρθωση, επικαιροποίηση ή διαγραφή των πληροφοριών αυτών.
*Περιορισμού της επεξεργασίας τους.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχετε το δικαίωμα να αποκλείσετε ή να καταργήσετε την περαιτέρω χρήση των προσωπικών σας δεδομένων. Δηλαδή μπορούμε να αποθηκεύσουμε τα δεδομένα σας αλλά δεν θα έχουμε την δυνατότητα να τα επεξεργαστούμε περαιτέρω, εκτός εάν η επεξεργασία αυτή γίνεται με την συγκατάθεσή σας ή η επεξεργασία είναι νόμιμη , απαραίτητη είτε για τη θεμελίωση, την άσκηση ή την υπεράσπιση των νόμιμων αξιώσεων της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ», είτε για την προστασία των δικαιωμάτων άλλου προσώπου είτε για λόγους δημοσίου συμφέροντος, είτε για την προστασία εννόμου συμφέροντος μας.
*Εναντίωσης στην επεξεργασία των δεδομένων σας .
Το δικαίωμα αυτό σας επιτρέπει να εναντιώνεστε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, κυρίως όταν η επεξεργασία γίνεται για σκοπούς έννομου συμφέροντος. Εφόσον η επεξεργασία γίνεται για σκοπούς εξυπηρέτησης των εννόμων συμφερόντων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ θα συμμορφώνεται με την αντίρρησή σας και θα παύει την συγκεκριμένη επεξεργασία εκτός εάν υπάρχουν επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι για την επεξεργασία οι οποίοι κατισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας, ή η εν λόγω επεξεργασία γίνεται για την θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων της ΠΑΕ.
*Φορητότητας.
Έχετε το δικαίωμα να μεταφέρετε τα προσωπικά σας δεδομένα σε άλλους υπεύθυνους επεξεργασίας. Δηλαδή έχετε τη δυνατότητα να μεταφέρετε τις πληροφορίες που τηρούμε για εσάς σε οποιονδήποτε τρίτο. Για την εξυπηρέτηση του δικαιώματός σας αυτού θα σας παρέχουμε τα δεδομένα σας σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε τα δεδομένα σας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας. Εναλλακτικά, μπορούμε να αποστείλουμε απευθείας τα δεδομένα για λογαριασμό σας. Το δικαίωμα στη φορητότητα ισχύει α) για δεδομένα που επεξεργαζόμαστε αυτόματα (δηλ. χωρίς αυτόματη παρέμβαση β) για δεδομένα που έχουν παρασχεθεί από εσάς γ) για προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε στη βάση της συγκατάθεσής σας ή η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εκτέλεση σύμβασης.
*Ανάκλησης της συγκατάθεσης.
Στις περιπτώσεις που επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται με βάση την προηγούμενη συγκατάθεσή σας, έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή και η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ θα παύσει τη συγκεκριμένη δραστηριότητα για την οποία είχατε προηγουμένως συναινέσει, εκτός εάν υπάρχει εναλλακτική νομική βάση που να δικαιολογεί τη συνέχιση της επεξεργασίας των δεδομένων σας για τον σκοπό αυτό, περίπτωση για την οποία θα σας ενημερώσουμε.
* Καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Έχετε το δικαίωμα να προβείτε σε καταγγελία ενώπιον της αρμόδιας εποπτικής Αρχής, η οποία για την Ελλάδα είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
Ταχυδρομική Διεύθυνση : Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, Κηφισιάς αρ. 1-3, Τ.Κ 115 23, Αθήνα.
Φαξ: +30 -210- 6475 628
Τηλ: +30 – 210- 6475 600
Ηλ. ταχυδρομείο: contact@dpa.gr
Ο ιστότοπος θα εξετάσει και θα απαντήσει στα άνω αιτήματά σας εντός μηνός από την παραλαβή τους, εξαιρετικά δε αυτή η προθεσμία μπορεί να παραταθεί κατά δύο επιπλέον μήνες, εφόσον απαιτείται περαιτέρω χρόνος.
Σας γνωρίζουμε ότι μπορείτε να επικοινωνείτε για οποιοδήποτε ζήτημα σας απασχολεί σχετικά με την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σας που αφορούν στην Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία : ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΟΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

10. EΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ.
Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του ιστότοπου και οποιαδήποτε τροποποίησή τους, διέπονται από το Ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές Διεθνείς συνθήκες και συμβάσεις και αρμόδια Δικαστήρια για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς, ορίζονται τα Δικαστήρια των Αθηνών.
Κάθε τροποποίηση των όρων αυτών θα γίνεται μόνον εγγράφως.
Ο χρήστης/επισκέπτης/μέλος του ιστότοπου που χρησιμοποιεί τον παρόντα ιστότοπο τεκμαίρεται ότι αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους αυτούς.
Ο ιστότοπος δύναται να επικαιροποιεί και αλλάζει την παρούσα, δημοσιεύοντας την στον ιστότοπο και με αυτόν τον ίδιο τρόπο να ενημερώνει για την επικαιροποίησή της και τις τυχόν αλλαγές της τους χρήστες- μέλη/επισκέπτες του ιστότοπου.
Η προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών/μελών/επισκεπτών του ιστότοπου υπόκειται στους Όρους του παρόντος, στην Ελληνική νομοθεσία και στον Κανονισμό Ε.Ε 2016/679 (Γενικό Κανονισμός Προσωπικών Δεδομένων) για την προστασία των φυσικών προσώπων για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών και των τυχόν εφαρμοστικών νόμων αυτού.
Σε περίπτωση που κάποιος επισκέπτης/χρήστης/μέλος δεν συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν, οφείλει να μην χρησιμοποιεί τον ιστότοπο και να αρνηθεί να εγγραφεί ως μέλος.
Δεδομένης της φύσης και του όγκου του διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της αμέλειας, o ιστότοπος δεν ευθύνεται για οποιεσδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος.
Ορισμοί
«Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (“ΓΚΠΔ”)» – κανονισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης που στοχεύει στην εναρμόνιση της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τίθεται σε εφαρμογή από τις 25 Μαΐου 2018, και κάθε αναφορά σε αυτόν θα πρέπει να ερμηνεύεται έτσι ώστε να περιλαμβάνει και την εθνική εφαρμοστική νομοθεσία.
«Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα»: κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο («υποκείμενο των δεδομένων»)· το ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο είναι εκείνο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί, άμεσα ή έμμεσα, ιδίως μέσω αναφοράς σε αναγνωριστικό στοιχείο ταυτότητας, όπως όνομα, σε αριθμό ταυτότητας, σε δεδομένα θέσης, σε επιγραμμικό αναγνωριστικό ταυτότητας ή σε έναν ή περισσότερους παράγοντες που προσιδιάζουν στη σωματική, φυσιολογική, γενετική, ψυχολογική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα του εν λόγω φυσικού προσώπου.
«Επεξεργασία»: κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή.
«Ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα»: είναι προσωπικά δεδομένα που εμπεριέχουν πληροφορίες σχετικά με τη φυλετική ή εθνοτική καταγωγή, τα πολιτικά φρονήματα, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις ή τη συμμετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση, τη φυσική και πνευματική υγεία, γενετικά και βιομετρικά δεδομένα, δεδομένα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή ή τον γενετήσιο προσανατολισμό, και πληροφορίες σχετικά με ποινικές καταδίκες και αδικήματα. Λόγω της φύσης των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, η νομοθεσία είναι πολύ πιο αυστηρή σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο τα δεδομένα αυτά πρέπει να τυγχάνουν επεξεργασίας. Η «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ» επεξεργάζεται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μόνο σύμφωνα με το νόμο.
«Παραβίαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα»: η παραβίαση της ασφάλειας που οδηγεί σε τυχαία ή παράνομη καταστροφή, απώλεια, μεταβολή, άνευ άδειας κοινολόγηση ή πρόσβαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που διαβιβάστηκαν, αποθηκεύτηκαν ή υποβλήθηκαν κατ’ άλλο τρόπο σε επεξεργασία.
«Περιορισμός της επεξεργασίας»: η επισήμανση αποθηκευμένων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα με στόχο τον περιορισμό της επεξεργασίας τους στο μέλλον.
«Συνεργάτες»: Φυσικά πρόσωπα με τα οποία η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ενδέχεται να διατηρεί οποιαδήποτε επαγγελματική σχέση ή συμβατική σχέση ή συνεργασία.
«Υπεύθυνος επεξεργασίας»: το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή άλλος φορέας που, μόνα ή από κοινού με άλλα, καθορίζουν τους σκοπούς και τον τρόπο της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα· όταν οι σκοποί και ο τρόπος της επεξεργασίας αυτής καθορίζονται από το δίκαιο της Ένωσης ή το δίκαιο κράτους μέλους, ο υπεύθυνος επεξεργασίας ή τα ειδικά κριτήρια για τον διορισμό του μπορούν να προβλέπονται από το δίκαιο της Ένωσης ή το δίκαιο κράτους μέλους.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Θα πρέπει δε να ορίζεται με σαφήνεια ο Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων, ονομαστικά, και θα πρέπει να έχει την εξής μορφή:
Γνωστοποίηση του υπευθύνου προστασίας προσωπικών δεδομένων και άσκησης δικαιωμάτων του χρήστη
Αν επιθυμείτε να ασκήσετε τα δικαιώματα σας ή να ενημερωθείτε/πληροφορηθείτε σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την εταιρία μας με αποστολή email στη διεύθυνση info@panachaikifc.gr ή /και τηλεφωνικώς στον αριθμό 2610 931-982. Υπεύθυνος Προστασίας Προσωπικών δεδομένων ορίζεται ο κ. Κωνσταντίνος Κρεμμύδας, ο οποίος θα είναι σε θέση να απαντήσει στις απορίες ή αιτήματα σας.
Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα της, κατόπιν μελέτης του σχετικού αιτήματος σας, να προβαίνει εντός χρονικού διαστήματος ενός μηνός ή και πλέον αυτού, σε περίπτωση δικαιολογημένης καθυστέρησης, στην ικανοποίησή του και υπό την προϋπόθεση ότι είναι νόμιμο και βάσιμο.
Πριν σας παρέχουμε προσωπικά δεδομένα, ενδέχεται να σας ζητήσουμε απόδειξη για την ταυτότητα σας και επαρκείς πληροφορίες για τις συναλλαγές σας με εμάς από τις οποίες μπορούμε να εντοπίζουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.
Εάν αποφασίσετε να διαγραφείτε από κάποια υπηρεσία ή επικοινωνία, θα προσπαθήσουμε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας το συντομότερο δυνατό, παρόλο που μπορεί να χρειαστούμε ορισμένο χρόνο ή/και πληροφορίες πριν μπορέσουμε να επεξεργαστούμε το αίτημά σας. Η εταιρία επιφυλάσσεται των δικαιωμάτων της να διατηρήσει τα προσωπικά σας δεδομένα στις περιπτώσεις εκείνες που υφίσταται έννομη υποχρέωση της ή άσκηση νομίμων αξιώσεων ή εκπλήρωσης των συμβατικών της υποχρεώσεων.

Χρήσιμα Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
Α) Στοιχεία Υπεύθυνου Επεξεργασίας:
ΠΑΕ-ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Διεύθυνση: Βώρος Δρεπάνου Αχαΐας
E–mail: info@panachaikifc.gr
Τηλεφωνικό Κέντρο: 2610 931-982, Fax: –
B) Στοιχεία Υπεύθυνου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (DPO):
κ. Κωνσταντίνος Κρεμμύδας
διεύθυνση: Παντανάσσης αρ. 20
Τηλ: 2610242990
E mail: kremidas@otenet.gr
Γ) Στοιχεία Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ):
Γραφεία: Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα
Τηλεφωνικό Κέντρο: +30-210 6475600
Fax: +30-210 6475628
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr
Συμφωνώ με την επεξεργασία των Δεδομένων μου για το σκοπό της προώθησης διαφημίσεων και ανακοινώσεων μάρκετινγκ σχετικά με προϊόντα ή / και υπηρεσίες επιλεγμένων συνεργατών της «ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ».

4. NEWSLETTER
Στην περίπτωση κατά την οποία δημιουργείται newsletter που αποστέλλεται στα προσωπικά mail των εγγραφέντων χρηστών κρίνεται απολύτως απαραίτητη η ρητή συναίνεση.
Συμφωνώ με την επεξεργασία των Δεδομένων για την παράδοση ενημερωτικών δελτίων (newsletter) σχετικά με τις δραστηριότητες της ομάδας «ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ» και ανακοινώσεις μάρκετινγκ σχετικά με εκπτώσεις, προσφορές υπηρεσιών, προγράμματα συμμετοχής και εκδηλώσεις της «ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και θυγατρικών της εταιρειών.